• Nuuksio

Backby on Nuuksion eteläinen portti

Backbyn kartano on askeleen päässä Nuuksion kansallispuistosta.
Nuuksion kansallispuisto on upea kokonaisuus aivan pääkaupunkiseudun kupeessa. Nuuksion järvet, metsät, laaksot, suot ja kalliot tarjoavat täydellisen retkiympäristön.

Backbyn kartano on Nuuksion eteläinen portti. Tutustu Nuuksioon helposti Backbyn kartanoon tukeutuen. Nauti luontoelämyksien jälkeen lämpimästä saunasta tai herkullisesta ateriasta. Voit saunoa lempeissä löylyissä tai hemmotella itseäsi erilaisin hoidoin.

Voit majoittua helposti Backbyn kartanolle. Kylpylä-kokoushotellimme palveluineen odottaa sinua.

Meille on helppo saapua ja saat auton ilmaiseen parkkiin ja tarvittaessa lataukseen. Meiltä löydät helposti merkityille Nuuksion reiteille patikoiden tai vuokraamalla vaikka sähköpolkupyörän. Pyörävalikoimamme on laadukas ja ajanmukainen – valitse omasi retken pituuden ja vaativuuden mukaan.

Varaamalla ennakkoon teemme sinulle retkieväät mukaan, joita voit nauttia kansallispuistossa merkityillä paikoilla. Halutessasi saat myös ammattitaitoisen oppaan matkaan

Backbyn kartano on tunnettu kokous- ja juhlapaikka. Lähellä kansallispuistoa, voit yhdistää kokouspäivään myös reippailun kansallispuiston maisemissa. Retkieväät reppuun ja ajatus liikkeelle! Retkeilyä ja muuta tyhy ja tyky toimintaa saat myös ohjattuna palveluna ja vaihtoehtoja on paljon – kysy lisää myynnistämme!

Backby on aidosti lähellä luontoa ja kunnioitamme kansallispuiston herkkää ekosysteemiä. Tukeutumalla Backbyn palveluihin, voit tuoda mahdolliset roskat meille. Hävitämme ne asianmukaisesti ja näin voimme antaa myös seuraavien nauttia Nuuksion luonnosta kaikkine elämyksineen. Olemme aivan Reitti 2000:n varrella, jolloin voit helposti piipahtaa pikavisiitille tai vaikka majoittua pidempään!

Backby on eteläinen portti Nuuksion kansallispuistoon, tervetuloa luontoon!

Tutustu Nuuksion viikko-ohjelmaan

Backby is located amidst the most
beautiful natural environment

Address:
Bodomintie 37
02740 Espoo, Finland

Tel: +358 (0)9 887 191
We serve as follows: Mon-Sat 7.30 – 21.00 Sun 7.30 – 12.00
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Book a room

Buy a gift card