Liukulumikenkäilyä Espoossa

Breakaway CC x Backby -kartano goes winter!

Backbyn toimipisteemme tarjoaa talvella Skinbased -suksia/liukulumikenkiä lumisi- in metsävaellusretkiin ja myös ohjattuja metsäsvaellusretkiä oheisohjelmineen ja tarjoiluineen.
Yhteistyömme Backbyn kartanon kanssa on alkanut kesällä 2021.

Bodom- järvellä , Espoossa, n. 20 km Helsingin keskustasta sijaitseva Backby on on portti Nuuksion kansallispuistoon ja sen lähialueille, upeisiin kansallispuistomaisemiin.
Kartanossa on ravintola, majoitus, kokoustilat, uima-allas, sauna ja hierontatilat. Kaikki on paikallaan unohtumatonta talviaktiviteettiviikonloppua tai vaikkapa työkokouspäivää ajatellen.

Breakaway cc tarjoaa Skinbased -suksia ja varusteita paikan päällä. Oikeat varusteet voit varata online-varaustyökalumme kautta valitsemalla "Backby Kartano" sijainnin pudotusvalikosta sivuilla www.breakaway.cc.

Backby - kartano on täydellinen paikka työpajoille ja tiimitapaamisille yhdistettynä ulkoiluun tai tutustumiseen liukulumikenkäilyyn Skinbased -suksilla.

Breakaway cc tarjoaa all-in räätälöityjä päiviä. Suunnittelemme retken ja ohjelman toiveidenne mukaisesti ja ottaen huomioon ajajien mahdolliset erilaiset taustat .
Kysy tarjous, ota yhteyttä; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Backby sijaitsee keskellä
kauneinta luontoa Espoossa

Osoite:
Bodomintie 37
02740 Espoo

Tel: +358 (0)9 887 191
Palvelemme: ma-la klo 7.30 – 21.00, su klo 7:30 - 12:00
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tee huonevaraus

Osta lahjakortti