Ulkoilu

Backby sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Espoon keskuksesta ja vain 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Backbyn lähialueella sijaitsee useita ulkoilualueita ja kartanon upeassa pihapiirissä on mahdollista harrastaa omatoimisia aktiviteetteja vapaa-ajan viihdykkeeksi.

Hotellin vastaanotosta on mahdollista lainata kävelysauvoja, pyöriä, lumikenkiä, lapsille pulkat ja liukurit. Omatoimiseen kisailuun ja pelailuun on viihdykkeeksi petanque, mölkky, kroketti, tikkataulu ja tikat sekä erilaisia seurapelejä.

Talvisin kartanolta lähtee suora latuverkosto, joka vie aina Nuuksion kansallispuistoon saakka.

Myllyjärvi

Reitti Myllyjärvelle on jo itsessään sykähdyttävä luontokokemus ja pieni järvi korkean mäen laella on upea retkikohde. Myllyjärveä ympäröi luonnonsuojelualue ja järven itärannalla on pieni uimaranta laitureineen. Backbyn kartanolta matkaa Myllyjärvelle on vain 800 metriä.

Oittaan ulkoilualue

Bodomjärven eteläpäässä sijaitseva Oittaan ulkoilualue tarjoaa monia mahdollisuuksia ulkoilijoille. Alueelta löytyy leirintäalue ja yksi Espoon suosituimmista uimarannoista Angry Birds-puistoineen. Kuntoilijoilla on mahdollisuus lenkkeillä ja hiihtää 4,4 km:n valaistulla radalla. Oittaan ulkoilukeskuksen läheisyydestä lähtee n. 2 km pituinen luontopolku. Oittaan maastosta löytyy myös kiintorastisto.

Osoite: Kunnarlantie 33-39, 02740 Espoo

Nuuksion kansallispuisto

Metsähallituksen hallinnassa oleva Nuuksion kansallispuisto sijaitsee Espoon, Vihdin ja Kirkkonummen alueilla. Nuuksion kansallispuisto muodostaa läntisimmän osan ns. Nuuksion järviylängöstä, joka on Uudenmaan laajin ja luonnonarvoiltaan tärkein yhtenäinen saloalue. Sen pinta-ala on 37 neliökilometriä.

Nuuksiossa on 38 pientä järveä ja lampea, ja siihen kuuluu rantoja kahdestatoista muusta järvestä. Joukossa on sekä ruskeavetisiä, nevarantaisia lampia että kirkkaita, kalliorantaisia järviä. Erämainen ja haastava maasto tarjoaa mahdollisuuden tutustua luontoon myös retkeillen. Alueella on luontotupa, merkittyjä reittejä ja tulentekopaikkoja.

Pirttimäen ulkoilualue

Bodomjärven luoteispuolella sijaitsevalta Pirttimäen ulkoilumajalta lähtee reittejä Brobackaan, Solvallaan ja Luukkaan ulkoilualueelle. Talvisin alueella on hiihtolatuja. Pirttimäki Kahvila Ukén on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin. Alueella on myös taukotupa, WC ja tilaussaunoja.

Osoite: Kunnarlantie 110, 02740 Espoo

Primus Talli

Tarjoamme ohjausta sekä koulu- että esteratsastuksessa. Panostamme ensisijaisesti hevosen hyvinvointiin, ratsastajan yksilölliseen harrastamiseen ja laadukkaaseen ratsastuskoulutoimintaan. Voit ratsastaa vakioryhmissämme tai yksittäisillä valmennustunneilla  joko omalla tai Primuksen hyvin koulutetulla hevosella. Kaikentasoiset juniori- ja aikuisratsastajat ovat tervetulleita.

Primus Talli on SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu ja laatutalli Marketanpuistossa Espoossa.

Tervetuloa nauttimaan hevosista ja hevosmiestaidon ammattilaisten johtamaan ratsastuskouluun.

Osoite: Matalajärventie 6, 02940 Espoo

Backby sijaitsee keskellä
kauneinta luontoa Espoossa

Osoite:
Bodomintie 37
02740 Espoo

Tel: +358 (0)9 887 191
Palvelemme: ma-la klo 7.30 – 212.00, su klo 7:30 - 21:00
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tee huonevaraus

Osta lahjakortti