• Hemmottelu

Kauneus- ja hemmotteluhoidot

Anna itsellesi aikaa ja tule nauttimaan Backbyn hemmotteluhoitoihin. Saat nauttia eri hoitojen rentouttavasta ja virkistävästä olotilasta vielä pitkään hoidon jälkeenkin.

Varaa aika tästä

Tutustu palveluihin

Kasvohoidot

Supermarjojen elinvoimaa ihollesi 60min 79e / 90min 105e

Hoitohetki, joka sopii jokaisen iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon hoitotarpeen analyysin, kirkastavan kuorinnan, rentouttavan kasvohieronnan sekä ihotyypin mukaisen naamion, jonka aikana saat nauttia päähieronnasta. Hoitotuotteiden vaikuttavina aineina ovat suomalaisen luonnon supermarjat: kosteuttava vadelma, rauhoittava herukka, ravitseva tyrni tai tasapainottava karpalo. Valitsemme hoitotuotteet aina ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaan. 

Mikäli haluat hoitoon esimerkiksi ultraääntä, timanttihiontaa tai pidemmän hieronnan, valitse 90 minuutin hoitoaika.

Puhdistava karpalokasvohoito 60min 89e / 90min 105e

Erityisesti tasapainotusta ja puhdistusta kaipaavan ihon hoito sisältää alkupuhdistuksen, puhdistavan ja tehokkaan kuorinnan, tarpeen mukaan myös mekaanisen puhdistuksen, rauhoittavan tehonaamion, seerumin ja hoitovoiteen. Naamion vaikutusaikana tehdään ihana rentouttava päähieronta. 

Jos ihosi on kaipaa laajempaa puhdistusta, tai haluat vaikkapa enemmän rentouttavaa hierontaa, suosittelemme varaamaan pidemmän 90 minuutin ajan.

Heleyttävä happokasvohoito 60min 95e

Samea, tukkoinen tai kosteutta kaipaava iho?

Tehokas, mutta hellävarainen ihoa uudistava ja kirkastava happokuorintahoito on valinta sinulle, joka kaipaat tehoa tinkimättä hemmottelusta. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, happokäsittely, hieronta tai mekaaninen/ultraäänipuhdistus, naamio sekä päähieronta, ja tehovoiteet.

Kemiallinen kuorinta eli happo tai entsyymi valitaan ihosi tarpeiden mukaan. Vaihtoehtoina on napakoittava tyrni, tasapainottava karpalo ja tehokosteuttava vadelma.

Kemiallisen kuorinnan esteitä ovat tulehdukset hoitoalueella, aknelääkitys, raskaus sekä voimakas vasta hankittu rusketus

Tehohappokuorinta 50min 89e, 5. kerta -30%

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, happokuorinta, joka levitetään iholle 1-4 kertaa tarpeen mukaan, kosteuttava naamio, jonka aikana nautit päähieronnasta, sekä hoitovoiteet.

Jo yksi hoitokerta kirkastaa ja tasoittaa ihoa, mutta näkyvämpää tulosta varten suosittelemme sarjahoitoa, joka suunnitellaan yksilöllisesti kosmetologin kanssa.

Kemiallisen kuorinnan esteitä ovat tulehdukset hoitoalueella, aknelääkitys, raskaus ja voimakas vasta hankittu rusketus.

Timanttihiontahoito 60min / 89e, 5. kerta -30%

Timanttihionta on tehokas ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava laitehoito. Sen avulla vaikutetaan erilaisiin ihon ongelmiin: epäpuhtauksiin, tukkoisuuteen, pigmenttiläiskiin, pintakuivuuteen, pintaryppyihin sekä aknen jättämiin pinnallisiin arpiin. 

Selkeitä tuloksia saadaan aikaan sarjahoidolla esim. 3-6 kertaa 1-2 viikon välein, mutta jo yksikin hoitokerta kirkastaa ja tasoittaa ihoa näkyvästi. 

Käsittelyllä poistetaan ihon kuollut pintakerros, jolloin ihosta tulee vastaanottavaisempi, hoitoaineiden imeytyvyys moninkertaistuu ja ihon aineenvaihdunta tehostuu. Hoito on kivuton, mutta sen jälkeen saattaa esiintyä lievää, ohimenevää punoitusta ja nipistelyn tunnetta iholla. Hoidon jälkeen suositellaan kotihoitoon kosteuttavia tuotteita. Käsittelyn jälkeen iholle levitetään rauhoittava ja kosteuttava seerumi, naamio sekä hoitovoide. 

Hoitopäivänä ei suositella saunomista eikä hikoilua. Tämä kannattaa ottaa huomioon, mikäli olet hotelliasiakkaanamme. Auringonottoa tulee välttää viikon verran, tai käyttää suojakerrointa 50. Jos sinulle on tehty voimakkaita kemiallisia kuorintoja viime aikoina, tulisi timanttihiontakäsittelyä siirtää muutamalla viikolla. 

Mikäli sinulla on meneillään ihoon vaikuttava lääkitys tai hoitoalueella on aktiivista tulehdusta, ei timanttihiontaa voida tehdä.

Ultraäänikasvohoito 60min / 89e, 5. kerta -30%

Ultraäänellä syväpuhdistetaan sekä kuoritaan ihoa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Puhdistuksessa käytetään ultraäänen tehoa, jonka ääniaallot nostavat ihon pintakerroksissa olevia epäpuhtauksia pintaan. Hoidon jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta. Muutaman päivän hoidon jälkeen iho jatkaa vielä puhdistumista. Hoito sopii myös ruusufinnistä kärsivälle iholle sen hellävaraisuuden takia. Hoito sisältää myös alkupuhdistuksen, kasvojen rentouttavan hieronnan tai kosteuttavan naamion sekä loppuhoitotuotteet. 

Ultraääntä voidaan käyttää myös tehoseerumin imeyttämiseen syvälle ihoon. Hoidon jälkeen onkin tärkeää, että samana päivänä vältetään saunomista ja muuta hikoilua, niin imeytetyt tehoaineet saavat rauhassa vaikuttaa iholla. 

Ultraäänihoitoa voidaan tehdä sarjahoitona, jolloin hoito on tuloksellisempaa. 

Mikäli ihollasi on pahanlaatuisia muutoksia, tulehduksia, syöpä tai sinulla on sydämentahdistin, tätä hoitoa ei voida tehdä.

Kartanon kaunotar 90min / 120e

Koko vartalon täydellinen hoitoelämys toteutetaan luonnon öljyillä ja marjauutteilla. Kehoa ja mieltä rentouttava ja virkistävä hoito sisältää vartalohieronnan luomumarjaöljyillä sekä ihotyyppisi mukaisen kasvohoidon. Kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, jonka aikana nautit päähieronnasta, sekä loppuvoiteet. Hoito on kokonaisvaltaista rentoutta kaipaavan valinta.

Vartalohoidot

Aromaattinen vartalon hieronta - Pikaloma keholle ja mielelle 60min / 79e

Aromaattiset hoitoöljyt valitaan sinun tarpeidesi mukaan. Kevyillä, rentouttavilla hierontaotteilla tehtävä hoitoelämys virkistää ja tasapainottaa kehoa ja mieltä, lievittää kiputiloja ja lihasjännitystä, vilkastuttaa nestekiertoa sekä puhdistaa kehoa. Aromaterapeuttinen hoito rentouttaa ja vie mielen pois arjen kiireistä.

Kuumakivihieronta 60 min / 89e

Kuumakivihierontaa tehdään käyttämällä eri kokoisia kuumassa vedessä lämmitettyjä basalttikiviä ja lämmintä öljyä, joilla hierontaan koko vartalo. Hieronta on syvärentouttavaa, se tehostaa aineenvaihduntaa sekä lymfa- ja verenkiertoa. Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5 000 vuotta.

Intialainen päähieronta 30 min / 45e

Rentouttava hieronta niskahartiaseudun ja pään alueelle. Hoito sopii erinomaisesti esimerkiksi stressaantuneelle tai päänsärystä kärsivälle. Hieronnassa käytetään lämmintä vartaloöljyä, sekä hiusöljyä asiakkaan niin toivoessa.

Klassinen hieronta

Koulutetun hierojan tekemä klassinen hieronta lihasjäykkyyksille ja kehon stressin hallintaan. Hieronta rentouttaa ja palauttaa kehon tasapainotilaa. 

45 min 50 €
60 min 65 €
90 min 95 €

Purentalihashieronta 60min / 69e, 90min / 99e

Purentalihashieronnalla voidaan helpottaa pään ja leukojen alueen särkyä ja jännityksiä. Esimerkiksi hampaiden narskuttelu öisin ja purentalihasten jännittäminen päivisin aiheuttavat monille pään ja leukojen alueen särkyä. Jos narskuttelu eli bruksaus on voimakasta yöllä, leuat tuntuvat usein etenkin aamulla aroilta ja kipeiltä. Narskuttelu voi aiheuttaa myös huimausta, korvakipua ja hartioiden jäykkyyttä ja kipua.

Hoito perustuu aina kunkin omaan tilanteeseen ja tarpeisiin. Käytännössä hieronnassa käsitellään purentalihakset sekä ulkoisesti kasvojen päältä että suun sisäpuolelta. Lisäksi käsitellään niska-hartiaseutu, rinta, kallonpohja, pää ja kasvojen alue sekä tarvittaessa leukanivel.

 

Purentalihasten hieronta tehdään aina pehmeästi ja pienin liikkein. Suun sisältä lihakset käsitellään hanskat kädessä. Pahimmat kireydet löytyvät puremalihaksista usein juuri suusta.

Täydentävät hoidot

Kestovärjäykset

 • Ripset & kulmat (sis. kulmien muotoilun) 45 e
  • kasvohoidon yhteydessä 40 e
 • Ripset 25 e
 • Kulmat (sis. kulmien muotoilun) 25 e

Suolaista ja makeaa käsihoito 45min / 59e

Hoidata kätesi kauniiksi ihoa kirkastavassa ja pehmentävässä käsihoidossa, jonka hoitotuotteissa on kotimaisten marjojen voimaa. Hoitoon kuuluu kynsien siistiminen ja muotoilu sekä käsien sokeri-suolakuorinta. Lisäksi voit valita käsihieronnan tai kynsien lakkauksen.

Virkistävä jalkahoito 60min / 75e

Virkeät jalat, virkeä keho! Hoitokokonaisuus sisältää jalkojen rentouttavan lämpimän kylvyn, kynsien siistimisen ja muotoilun, kovettumien hoitamisen sekä hieronnan.

Kynsien lakkaus 12e varataan lisäpalveluista.

Hemmotteleva jalkahoito 75min / 85e

Hoito sisältää rentouttavan lämpimän jalkakylvyn, uudistavan kuorinnan, kovettumien hoidon, kynsien siistimisen ja muotoilun sekä hoitovoiteen ja pitkän rentouttavan hieronnan. Tervetuloa antamaan jaloillesi elvyttävä hoitohetki!

Kynsien lakkaus 12e varataan lisäpalveluista.

Sokeroinnit / vahaukset

 • Ylähuuli tai leuka 15min / 20e
 • Ylähuuli ja leuka 30min / 30e
 • Koko kasvojen sokerointi 45min / 45e
 • Sääret tai reidet 45min / 45e
 • Sääret ja reidet 60 min / 65e
 • Bikinialue tai kainalot 20min / 29e
 • Käsivarret 30min / 35e

Miehille

Jalkahoito 60min / 75e

 • Hoitoon kuuluu

  • lämmin, rentouttava ja pehmentävä jalkakylpy
  • kovettumien hoito
  • kynsien leikkaus ja siistiminen
  • hieronta ja hoitovoide

Kasvohoito 60min / 85e

Kosmetologin tekemä ihoanalyysi ja hoitotarpeen arviointi, jossa suunnitellaan hoidon kokonaisuus ihon tarpeiden mukaan.

Hoito voi sisältää kaikki tai tarpeen ja toiveen mukaan joitain näistä käsittelyistä: alkupuhdistus, kirkastava kuorinta, hoitolaitteilla tehtävä puhdistus ja/tai mekaaninen puhdistus, kasvojen tai niskan alueen rentouttava hieronta, naamio, jonka aikana nautit päähieronnasta sekä tehovoiteet.

Kartanon komistus 90min / 120e

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, timanttikuorinta, mekaaninen puhdistus tarvittaessa, ihon tarpeen mukaisen tehoaineen imeytys ultraäänilaitteella, kasvojen sekä niska-hartiaseudun rentouttava hieronta, naamio ja päähieronta. Lisäksi saat nauttia käsien kuorinnasta, kynsien siistimisestä sekä hieronnasta.

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Lisätietoja ja ajanvaraus 09 887 191

Hyvä tietää

Saavuttehan hyvissä ajoin ennen hoidon alkamisajankohtaa hotellin vastaanoton aulatilaan, myöhästyessänne hoitoaikanne lyhentää hoidon kestoa. Hoitoaikaa varatessanne, mainitkaa jos teillä on jokin sairaus, allergia, lääkitys tai olette raskaana niiden voidessa estää hoidon toteutumisen.

Varattu aika on mahdollista peruuttaa 24h ennen varauksen alkua veloituksetta. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta.

Backby sijaitsee keskellä
kauneinta luontoa Espoossa

Osoite:
Bodomintie 37
02740 Espoo

Tel: +358 (0)9 887 191
Palvelemme: ma-la klo 7.30 – 21.00, su klo 7:30 - 12:00
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tee huonevaraus

Osta lahjakortti