• Hemmottelu

Kauneus- ja hemmotteluhoidot

Anna itsellesi aikaa ja tule nauttimaan Backbyn hemmotteluhoitoihin. Saat nauttia eri hoitojen rentouttavasta ja virkistävästä olotilasta vielä pitkään hoidon jälkeenkin.

Käytämme hoidoissamme Kotimaisia luonnonkosmetiikan EkoPharma-tuotteita, joiden voima kumpuaa suomalaisten marjojen ainutlaatuisista ominaisuuksista.

50 min 65 €

Supermarjojen elinvoimaa ihollesi

- kasvohoito talon tapaan

Hoitohetki sisältää alkupuhdistuksen, ihosi hoitotarpeen analy­soinnin, puhdistavan kuorinnan, rentouttavan kasvohieronnan sekä ihotyyppisi mukaisen naamion. Hoitotuotteiden vaikuttavina aineina on kotimaisia supermarjoja, vadelmaa, herukkaa, karpa­loa tai tyrniä, ihotyypin mukaan.

50 min 70 €

Puhdistava Karpalohoito

-hoito ihon epäpuhtauksiin

Hoidossa käytetään karpaloa sisältäviä hoitotuotteita, jotka sopivat erinomaisesti epäpuhtaan ihon hoitoon. Hoitohetkeen kuuluu hellävarainen ihon puhdistus, ihon kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, hoitonaamio sekä niska-hartiahieronnan.

60 min 90 €

Tyrni Q10 kiinteyttävä kasvohoito

Hoito parantaa ihon kosteuspitoisuutta, edistää ihon aineen­vaihduntaa sekä silottaa ihon pintajuonteita. Hoito sisältää ihon puhdistuksen ja kirkastavan kuorinnan, kasvohieronnan, kiinteyttävän naamion sekä lempeän hieronnan hartioille ja käsille. Palauta ihosi nuorekas kimmoisuus ja heleys.

45 min 65€

Hetkessä heleäksi

Hoito sisältää kasvojen ihon alkupuhdistuksen, ihonhoidon konsultaation sekä ihoa heleyttävän kuorinnan, jonka jälkeen iholle levitetään ihotyypin mukaiset hoitoseerumi ja -voide.
Lisäksi ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.

90 min 105 €

Kartanon Kaunotar

Kasvojen ja vartalon täydellinen hoitoelämys luonnon öljyillä ja marjauutteilla. Koko kehoa rentouttava ja mieltä virkistävä nautinnollinen kokonaisuus. Hoito sisältää vartalon hieronnan luomu marja öljyllä jaloille, selälle ja hartioille sekä virkistävän, antioksidanttisen kasvohoidon kasvojen ja käsien hieronnalla.

60 min 90 €

Kirkastava erikoiskasvohoito

 

90 min 90 €

Hillan hemmottelua

Suomen suoalueilta poimitut supermarjat sisältävät vitamiineja, jotka parantavat vartalon ihon aineenvaihduntaa, edistävät solu-uusiutumista sekä suojaavat soluja ennenaikaiselta ikääntymisel­tä. Hoito kosteuttaa tehokkaasti, tekee ihosta tasaisen, kiinteän ja sileän. Vaihtoehtoina kosteuttava ja hemmotteleva vartalo­hoito tai kiinteyttävä vartalohoito.

50 min 65 €

Pikaloma keholle ja mielelle

Aromaattinen hieronta

Aromaattinen vartalon hieronta. Aromaattiset hoitoöljyt valitaan asiakkaan tarpeen mukaan. Kevyillä, rentouttavilla hierontaotteil­la tehtävä hoitoelämys virkistää ja tasapainottaa kehoa ja mieltä, lievittää kiputiloja ja lihasjännitystä, vilkastuttaa nestekiertoa sekä puhdistaa kehoa. Aromaterapiahoito rentouttaa ja vie mielen pois arjen kiireestä.

60 min 80 €

Kuumakivihieronta

Vartalon syvärentouttava hieronta lämmitetyillä kivillä ja lämpimällä öljyllä kosmetologin tekemänä.

60 min 70 €

Kolmen hieronnan hemmotteluhetki

Hoito sisältää hemmottelevan hieronnan kasvoille, käsille ja jaloille.

20 min 40 €

Edulliset pikahoidot

Vaihtoehdot:

 • Stressiä poistava jalkahieronta + naamio
 • Kasvohieronta + erikoiskasvohoito
 • Käsihieronta + naamio
30 min 40 €

Intialainen päähieronta

Rentouttava hieronta hartioille, olkavarsille, niskalle ja hiuspohjalle. Lisäksi korvien painelukäsittely. Hoito sopii erinomaisesti myös stressaantuneelle tai niska-hartiaseudun jumituksen vaivaamalle. Hieronnassa käytetään lämmintä öljyä, jota laitetaan hiuspohjaan asiakkaan niin toivoessa.

alk. 35 €

Klassinen hieronta

Koulutetun hierojan tekemä klassinen hieronta lihasjäykkyyksille ja kehon stressin hallintaan.

 • 30 min 35 €
 • 45 min 50 €
 • 60 min 65 €
 • 90 min 95 €
50 min 50 €

Suolaista ja makeaa käsihoito

Hoida kätesi kauniiksi ihoa kirkastavassa ja pehmittävässä käsihoidossa, jonka hoitotuotteissa on marjavoimaa. Hoitoon kuuluu kynsien siistiminen ja muotoilu sekä käsien ihon sokeri-suolakuorinta. Lisäksi voit valita käsihieronnan tai kaunistavan kynsien lakkauksen.

50 min 59 €

Virkistävä jalkahoito

Virkeät jalat, virkeä keho! Hoitokokonaisuus sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien siistimisen ja muotoilun, kovettumien hoitamisen sekä jalkahieronnan.
Kynsien lakkauksen lisämaksu 12 €.

alk. 35 €

Karvanpoisto sokeroinnilla/ vahalla

 • Sääret tai reidet 30 min 35 €
 • Sääret ja reidet 60 min 55 €
 • Ylähuuli tai leuka 15 min 20 €
 • Ylähuuli ja leuka 30 min 30 €
 • Bikinialue tai kainalot 20 min 25 €

Kestovärit

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu 30 min 45 €
Hoidon yhteydessä (lisäaika 20 min) 30 €

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Lisätietoja ja ajanvaraus 09 887 191

Hyvä tietää

Saavuttehan hyvissä ajoin ennen hoidon alkamisajankohtaa hotellin vastaanoton aulatilaan, myöhästyessänne hoitoaikanne lyhentää hoidon kestoa. Hoitoaikaa varatessanne, mainitkaa jos teillä on jokin sairaus, allergia, lääkitys tai olette raskaana niiden voidessa estää hoidon toteutumisen.

Varatun ajan peruminen saman päivän aikana klo 12.00 mennessä. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta.

Backby sijaitsee keskellä
kauneinta luontoa Espoossa

Osoite:
Bodomintie 37
02740 Espoo

Tel: +358 (0)9 887 191
Palvelemme: (ma-la klo 7.30 – 21.00 su klo 7.30 – 12.00)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tee huonevaraus

Osta lahjakortti