Kauden vaihtuvat menut ryhmille Backbyn kartanoravintolassa
Kausimenut ovat suunniteltu kauden vaihtuvien sesonkien mukaan kauden parhaista raaka-aineista. Backbyn keittiömestarin taidonnäytteitä kannattaa tulla maistelemaan kauempaankin ja yhdistää tarkoin valikoidut viinit upeaan makuelämykseen.
Kausimenut vain ennakkotilauksella vähintään 6 henkilön seurueelle. Yhteinen menuvalinta koko seurueelle.
Syysmenu 1.9.-30.11.
Alkuruoka
Samettista rapukeittoa ja tillivaahtoa
Pääruokavaihtoehdot
Pariloitua karitsan ulkofileetä, juurespaistosta, rapeaa lehtikaalia ja punaviinikastiketta
tai
Paistettua kuhafileetä, juurespaistosta, rapeaa lehtikaalia ja herkkutattikastiketta
Jälkiruoka
Omenapiirakkaa, kuusijäätelöä ja paahdettua valkosuklaata
Kahvi tai tee
Vegaaninen syysmenu
Samettista maa-artisokkakeittoa ja yrttiöljyä
Herkkutattirisottoa ja pariloitua luomutofua paahdettua porkkanaa,
rucolan versoja
Omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta
59 € / henkilö
Talvimenu 1.12.2022-28.2.2023
Alkuruoka
Maa-artisokkakeittoa, pähkinöityä voita ja saaristolaisleipäkrutonkeja
Pääruoka
Paistettua kuhafileetä, perunafondant,
porkkanapyreetä, voi-viinikastiketta ja tilliöljyä
tai
Paistettua ankanrintaa, timjamilla maustettu perunafondant,
palsternakkapyreetä, paahdettua porkkanaa ja tummaa karpalokastiketta
Jälkiruoka
Creme brulee ja tyrni-inkiväärishotti
Kahvi/tee 63€
VEGAANINEN TALVIMENU
Maa-artisokkakeittoa, maalaisleipäkrutonkeja ja timjamivaahtoa
Seesaminsiemenillä kuorrutettua rapeaa tofua,
palsternakkapyreetä, paahdettua porkkanaa, yrttiöljyä ja tryffelikastiketta
Kookos pannacotta ja tyrni-inkiväärikastiketta
Kahvi /tee
63€