• Coaching

Coaching Partner

Backbyn yhteistyö Coaching Partnerin kanssa auttaa yrityksiä vahvistamaan menestystekijöitään ja lisäämään työyhteisön hyvinvointia.  Yhteisenä missionamme ovat hyvinvoivat ja osaavat työntekijät jotka ovat avainasemassa työn tuloksellisuuden kanssa.
 
Valitse näistä kolmen tunnin valmennuksista teidän työyhteisöön parhaiten sopiva kokonaisuus!

Työelämän Coaching-taidot työyhteisön menestystekijänä

Ratkaisukeskeinen, valmentava ote on tämän päivän työelämässä yhä tärkeämpi taito ja toimintamalli. Miksi?

Koska muutos on arkea ja sitä tulee johtaa taidolla, jotta sinä ja yrityksesi menestyvät.  Nykyajan johtajilta toivotaan ennen kaikkea taitoa valmentaa ja motivoida, sekä nykyistä kehittyneempiä taitoja johtaa ihmisiä. 
Tässä valmennuksessa saadaan coaching-teoriaa pohjaksi, esiopetusta coaching- taitoihin ja harjoitellaan käytännössä opittuja Coaching taitoja. Oivallutetaan miten tärkeää on osata coaching-taitoja ja miten niitä hyödyntää työyhteisössä. 
Räätälöitävissä vain esimiehille tai koko tiimille esimiehen kanssa.


Väriprofilointi ja erilaisuuden ymmärtäminen työyhteisön menestystekijänä

Tässä valmennuksessa sukelletaan Thomas Eriksonin kuuluisien kirjojen Idiootit ympärilläni ja Kehnot pomot ympärilläni maailmaan.

Valmennuksessa syvennetään osallistujien itsetuntemusta sekä väriprofiloinnin työkaluin kykyä ymmärtämään omaa ja muiden käytöstä ja kehittää vuorovaikutusta työyhteisössä. Jokainen osallistuja tekee itsestään väriprofiilin valmentajan ohjeiden mukaan.

Tavoitteena on, että osallistuja saa lisää itsetuntemusta, ymmärtää omat vahvuutensa ja tunnistaa omat kehittämiskohdat sekä samalla ymmärrys muita kohtaan lisääntyy. Valmennuksen aikana osallistuja oppii sanottamaan omaa käytöstään ja asiaansa 
tilannekohtaisesti sekä luo henkilökohtaisen kehittämissuunnitelman. Osallistujia oivallutetaan miten mukauttaa omaa käytöstään tilanteessa, jossa 
kohtaa toisen (ehkä eri tavalla käyttäytyvän) ihmisen – oli se ihminen sitten 
kollega, esimies tai vaikka asiakas. Tästä valmennuksesta osallistuja ammentaa myös siviilielämään oivalluksia.

Ratkaisukeskeisyys ja työviihtyvyys työyhteisön menestystekijänä

Tässä valmennuksessa työstämme joko organisaation oman työviihtyvyyden ja työhyvinvoinnin kyselyn tuloksista toimintasuunnitelmaa parempaan tulevaisuuteen tai käytämme ennakkoon tehtävän Coaching Partnerin anonyymin online-kyselyn tuloksia.

Valmennuksessa oivallutetaan harjoituksilla ja workshopin avulla tiimiläiset näkemään omat mahdollisuudet vaikuttaa henkilökohtaiseen ja yhteisen lähi työyhteisön viihtyvyyteen, toimivuuteen ja luottamuksen ilmapiiriin.

Tavoitteena on, että valmennuksessa tehdään yhdessä sellaista toimintasuunnitelmaa työviihtyvyyden 
parantamiseksi, johon kaikki haluavat sitoutua.Osallistuja oivaltaa ja käsittelee niitä ajatuksia ja tunteita, jotka liittyvät oman 
työyhteisön tilanteeseen. Valmennuksen jälkeen osallistuja ottaa vastuuta ja ratkaisee sekä yksilönä että tiiminä haasteita, yhteishenki paranee sekä motivaatio kasvaa. Valmennuksessa varmistetaan että jokainen tulee kuulluksi ja nähdyksi.

Mira Silvonen

Mira Silvonen

  • Executive and Team Coach sekä Coaching-taitojen kouluttaja (Coaching Partner)
  • HENRY:n (Hlöstöjohtajien ja -ammattilaisten yhdistys) Työnohjaus ja Coaching -verkoston vetäjä
  • LCAF Certified Coach®
  • LCAF Tiimivalmentaja®

Miralla on vuosien kokemus myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä. Hän on toiminut pitkään kansainvälisessä pörssiyrityksessä markkinointipäällikkönä ja ruotsalaisessa perheyrityksessä Suomen maajohtajana.
Miralla on vahvan markkinointiosaamisenlisäksi kokemusta myös erilaisista työelämän kriisitilanteiden johtamisesta.
Miralla on kyky tarttua vahvasti toimeen ja viedä tavoitteet maaliin, yksityiskohtaisesti
ja humaania lähestymistapaa unohtamatta. Mira on saanut loistavat palautteet valmennuksistaan mm. Attendolla, HUS:ssa, Etevalla, MARK Suomen Markkinointiliitossa sekä muilta asiakkailtaan kuten koulutusorganisaatiot, panimoala, Contact Center, tietoliikenne, julkiset palvelut, rakennusteollisuus ja konsultointi, mainos- ja mediatoimistot, Suomen Partio, rahoitusala, ammattiyhdistykset sekä Human Resource.

Johtaja – sinä tuot pöytään haasteen, me ratkaisun ja työkalupakin
#mirasparraa sinua johtajana tavoitteeseesi
#mirasparraa tiimisi parempaan yhteistyöhön
www.coachingpartner.fi

Backby sijaitsee keskellä
kauneinta luontoa Espoossa

Osoite:
Bodomintie 37
02740 Espoo

Tel: +358 (0)9 887 191
Palvelemme: ma-la klo 7.30 – 212.00, su klo 7:30 - 21:00
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tee huonevaraus

Osta lahjakortti